Nemesacél ékszer

Mondhatni most már közismert ékszer, bár piaci bemutatásakor az ékszer szakma eléggé szkeptikusan fogadta mint ékszert. Valójában nem is nemesfém az alapanyaga, hanem a rozsdaálló acélnak egy finomabb, bőrbarát verziója (a 316L nevezetű ötvözet). De mivel a piaci trendet főképp az határozza meg, hogy a fogyasztó mit fogad el, mit kedvel meg, így ez az ékszerfajta is teljesen általánosan elfogadottá vált a közkedveltsége miatt.

Egyedi megjelenést kölcsönöz gazdájának. Mivel általában nem öntött ékszerekről van szó, ellentétben a nemesfém ékszerekkel, hanem mini esztergapadon vagy marógépen készülnek, határozott vonalvezetésével tűnik ki és ad kifejezést ennek a stílusnak. A felületi polírozás tükörfényes felületet kölcsönöz az ékszernek, amin keresztül eléri végleges, a nemesacél ékszerhez méltó kinézetét. Ezek az ékszerek egyébként meglehetősen kemények és jól viselik az igénybevételt a külső behatásokat.

A nemesacél ékszerek ha az előírásoknak megfelelően vannak legyártva (értem ez alatt az anyag megfelelő tisztaságát és ötvözeti arányát), akkor antiallergén ékszerek.

A különböző formák és nagyobb választék érdekében különböző felületi színezésekkel teszik őket sokrétűbbé. Ilyen az úgynevezett PVD borítás. Ez magát az anyagot nem változtatja meg, ez egy felületi színezés, amelyek közül a legelterjedtebbek az arany és a fekete szín. Léteznek drágakövekkel ellátott nemesacél ékszerek is, de a leginkább használatos kő a cirkónia, ami az ékszerhez mért árkategóriába is a legjobban beleillik, megjelenésében pedig igen tetszetős.

Amennyiben érdekelnek ezek a fajta ékszerek, tekintsd meg nemesacél ékszer kínálatunkat és válaszd ki magadnak a legjobban hozzád passzoló ékszert. Válogathatsz a nemesacél gyűrűk, nemesacél fülbevalók, nemesacél karkötők, vagy a nemesacél nyakláncok között. Ha megrendeled garantáltan legkésőbb két munkanapon belül át is veheted a megadott címeden.