Méret csere

Hogyan cseréljük ki az ékszert, ha nem megfelelő méretet rendeltél.

Ha nem megfelelő méretet választottál, átvétel után minél hamarabb vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő elérhetőségek bármelyikén, ahol munkatársaink készséggel segítségedre lesznek email-en keresztül, vagy telefonon, hétköznapokon 8:00 – 16:00 óráig:

info@extremesilver.hu
+36-66/469-960
+36-70/70-11-355

Készítsd elő a megrendelésed adatait (megrendelés szám elég hozzá, de ha nem találod, akkor a megrendelés dátuma és megrendelő adatai alapján is megtaláljuk megrendelésed a módosításhoz).

A megrendelés gyorsaságával megegyezően le tudjuk bonyolítani a cserét úgy, hogy a megfelelő méretet elküldjük GLS futárral, akinek a csomag átvételekor át kell majd adni a cserélni kívánt, téves méretű gyűrűt az eredeti csomagolásban, dobozban, vagy valamilyen bélelt borítékban visszacsomagolva.

A méretcsere szállítási költsége 1990.-Ft, amit a csereékszer átvételekor kell a futárnak készpénzben, vagy bankkártyával kifizetni.
(Ez a költség a GLS futárszolgálat oda-vissza szállítási költsége, ami eredetileg valamivel ennél is magasabb, de egy részét átvállaljuk.)

Fontos:

A futár csak a jól becsomagolt, visszaküldendő ékszer ellenében adja át a csereékszert!

Amennyiben megrendeléskor nem vagy biztos a gyűrű méretedben, javasoljuk, hogy töltsd le a gyűrű méretezőt a lenti gombbal, nyomtasd ki és vágd ki a leírtak szerint. Aránylag elég pontosan meg tudod majd határozni vele a méreted és valószínűleg nem lesz szükség a cserére.

Gyűrű méretező letöltése