Információk

Vásárlók véleménye (Még több)

D. Edit, Pécs

Kedves Extreme Silver Csapat! Nekem méretcserét kellett kérnem, kedvesen és készségesen segítettek és a megrendelt terméket (előszőr és másodszor is) nagyon gyorsan kaptam kézhez. A kiválaszott ékszer gyönyörű és minőségi darab. Ez a megrendelés nagyon jó élmény volt :).

H. Erika, Budapest

Elégedett vagyok. A termék amit megrendeltem gyorsan megérkezett, minőségi, szép fülbevaló! Köszönöm az ajándékot is!

D. László, Szekszárd

Tisztelt HölgyemUram!
A rendeléssel, és a kiszolgálással semmi kifogásolni valóm nincs. Az online áruházban annyit kifogásolok, hogy a kiválasztott ékszer torzón való bemutatása nem fedi a valóságot. Laikusként, ajándékba szánt nyaklánc az átadáskor rövid lett, ennek ellenére a torzón mellkas közepéig ér. Szerintem ennyire nem vagyunk különbözőek és a képek megtévesztőek.
Köszönöm.

Kedves László!
Köszönjük a vásárlást és sajnáljuk, hogy nem lett megfelelő a nyaklánc mérete!
Ami a bemutatást illeti: Bár a torzó valóban valamivel kisebb egy átlag ember méreténél, mindig igyekeztünk a valós nyaklánc hosszt bemutatva elhelyezni rajta az ékszereket fotózáskor. A torzónak csak a mellkas felső része van meg és ha jobban megnézi, a nyaklánc a nyak tövéig ér, tehát egy átlagos nyak méret esetén ugyanígy fog állni (ezt teszteltük is).
Amennyiben nem tudják használni az ékszert természetesen visszavásároljuk, esetleg másikra cseréljük kívánsága szerint.
Üdvözlettel
EXTREME SILVER

N. Rita , Békéscsaba

Egyszerűen tökéletes minden. Mind a rendelés menete mind az ékszerek. És hogy még ajándékot is kaptam az valami szuper. Nagyon köszönöm. A legjobb hogy másnapra itt volt a rendelésem,ahogy írtátok.

B. Evelin, Budapes

A fülbevaló nagyon szép praktikus.