Ezüst nyaklánc

Az ezüst ékszerek az utóbbi időben nagyon nagy teret hódítottak maguknak az ékszer divatban. Ennek oka főképpen az arany ékszerek nagy mértékű megdrágulása, de természetesen az ezüst ékszerek egyedi színe és megjelenése is. Ez függetlenül attól hogy férfi nyakláncról, vagy női nyakláncról van szó, mindkét nem szívesen viseli az ezüst ékszereket, és ezen belül az ezüst nyakláncokat.

Néhány nyaklánc modell példának:

Hengeres Kígyólánc, Szögletes Kígyólánc, Velencei Kocka, Hengeres Királylánc, Szögletes Kirlylánc, Lapított Királylánc, Anker, Spiga, Kobra Spiga, Scharless, Gömb Scharless, Bismark, Figaro, Pancer, Dupla Pancer, Pálcás Pancer, S-Pancer, Rózsa, Gucci, Garibaldi, Mona Lisa, Walles, Singapúri és sok különböző, egyedi készítésű laplánc. A legtöbb nyaklánc modell létezik tömör és préselt (belülről üreges) kivitelben. Ez utóbbi általában vastagabb, nagyobb lánc látszatát keltik a kb. 30% - 40% súlycsökkenés mellett.
Nők részére mutatós ékszerek lehet például a kis vékony kígyóláncok egy gyönyörű cirkónia, vagy egyéb drágaköves medállal kombinálva.
Férfiak részére inkább egy némileg vastagabb ezüstláncot ajánlanék, persze ennek vastagsága és típusa relatív. Az egyén saját ízléséhez és egyéniségéhez mérten kell a legmegfelelőbb nyakláncot kiválasztani.
Persze a választásnál az sem mellékes, hogy hogyan, ill. milyen környezetben fogja használni a boldog tulajdonosa. Az ezüst ékszer választása előtt tudni kell, hogy más, pl. a nemesacél ékszerekhez viszonyítva érzékenyebb a környezeti hatásokra pl. feketedés stb.
Tekintsd meg ékszer és nyaklánc választékunkat és amennyiben valamelyik ékszer elnyerte tetszésed, a webshopban azonnal meg tudod rendelni. Megrendelésed két munkanapon belül házhoz szállíttatjuk neked, futárszolgálattal. Természetesen minden termékünkre garanciát vállalunk.