Ezüst gyűrű

Az ezüst gyűrű egy rendkívül kedves ajándék kedvesünk számára.
Ősidők óta működik ez az ajándékozási szokás. Persze rendkívül sokféle anyagból készült gyűrűt használtak erre a célra, mint pl. fa, bőr, üveg, természetesen arany, platina, ezüst, réz, vas és egyéb fémek, legújabban még szilikon alapanyagú gyűrűk is széles körben váltak kedveltté.
Persze a nemesfém ékszerek, ill. gyűrűk képviselik az igazi értéket. Az arany gyűrűk voltak sokáig az első helyen ilyen ajándékozási célokra, de a közelmúlt erős arany áremelkedése következtében sokan az ezüst ékszert tekintették a legmegfelelőbb alternatívaként. Persze sokan vannak azok is akik eleve az ezüst ékszereket, gyűrűket kedvelik, azok egyedi megjelenése miatt. Azoknak akik az aranyat kiváltó ékszerként tekintenek rá, ajánlható például ezüst gyűrű arany bevonattal. Ez csupán minimálisan emeli meg az ezüst gyűrűk alapárát, de kinézetre teljesen megegyezik az arany gyűrűkével. A fehér arany alternatívája lehet az ezüst gyűrű ródium bevonattal. Ez gyönyörű és egyben igen kopásálló ékszer a ródium kedvező tulajdonságainak köszönhetően.
Az ezüst gyűrűknek is rendkívül sok válfaja létezik. Kínálatunkban is igen sok különböző típust találsz, mint pl.: ezüst gyűrű cirkóniával, ezüst gyűrű Swarovski kristállyal, ezüst gyűrű nemesopállal, ezüst gyűrű fekete ónixal, ezüst gyűrű igazgyönggyel, ezüst gyűrű gránáttal, ezüst gyűrű borostyánnal stb.
Ha bármelyik ezüst gyűrű megtetszett kínálatunkban, azonnal meg is rendelheted kifejezetten előnyös árakon és legkésőbb két munkanapon belül átveheted a megadott címeden. Az ajándéknak szánt ezüst gyűrű mellé ajándék ékszerdobozt is tudsz rendelni. A megrendelés egyszerű, csak néhány kattintás és időt és pénzt spórolhatsz meg vele. Amennyiben még nincs konkrét elhatározásod azzal kapcsolatban. Hogy milyen gyűrűt szeretnél vásárolni, tekintsd meg teljes gyűrű kínálatunkat!