Ékszer webáruház

Ékszer értékesítés nem volt mindig magától értetődő az interneten keresztül. Az első ékszer webáruházak is csak 10 éve kezdtek megjelenni Magyarországon. Napjainkban teljesen közismertté és elfogadottá vált az on-line vásárlás és ezzel együtt az ékszer és más divatcikkek, mint pl. ruhák , parfümök stb. világhálón keresztüli megrendelése. Első interneten értékesített termékeket a könyvek példázzák a legjobban. Idővel elnyerte ez a módszer a felhasználók bizalmát, látván ennek egyszerűségét és megbízhatóságát, nem beszélve az idő megtakarításáról. Általában a választék is sokkal nagyobb mint az offline boltokban és a jól működő rendszerekben könnyebben meg is találhatók, főleg a keresők segítségével.
Az ékszerek értékesítése talán azért indult kissé nehezebben, mert a vevők szeretik felpróbálni, hogy lássák hogyan is mutat rajtuk a kiválasztott ékszer. Ennek az akadálynak a leküzdésére egyre tökéletesebb fotó illusztrációkkal, méret és termékleírásokkal rukkolnak elő az ékszer webshopok és természetesen nem szabad elfelejtkezni az elállási jogról sem, ami lehetővé teszi a vevőnek az ékszer visszaküldését a vételára ellenében, vagy egy másik ékszer cseréjét kérheti. Az on-line ékszer értékesítés általában valamivel olcsóbb is, mint a hagyományos ékszerbolti árusítás, amit a csökkentett üzemeltetési költségek tesznek lehetővé (bár ez nem minden esetben igaz), így a szállítási költség elhanyagolható.
Mi (az Extreme Silver Kft.) Magyarországon az elsők között indítottuk ékszer webáruházunkat 2002-ben. Két megelőző ékszer weboldal után nemrégiben a 3. generációs legújabb fejlesztésű webshoppal rukkoltunk elő. Előtérbe helyeztük, hogy felhasználóbarát, könnyen kezelhető legyen és természetesen a megjelenésre, az ékszerfotók természetességére és minőségére is sokat fordítottunk. A későbbiekben is folyamatosan fejlesztünk és törekszünk arra, hogy felhasználóink élményben dús perceket tölthessenek oldalunkon és megtalálják azt az ékszert, amit keresnek, vagy amire vágynak.
Nálunk a vevő biztosan azt kapja, amit a képen látott és kiválasztott.
A továbbiakban kellemes böngészést kívánunk ékszer webáruházunkban.