Ékszer katalógus

Ékszer webáruházunkban katalógus rendszerben találod meg a kínálatban található ékszerek széles választékát. A legtöbb felhasználó nem pontos elhatározással érkezik oldalunkra, de a legtöbbször azt már tudja, hogy milyen ékszer típus érdekli. Ezért, annak érdekében, hogy megkönnyítsük a keresgélést a következőképpen osztottuk fel az alapkategóriákat: gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, karperecek stb. Ezeken belül tetszőlegesen lehet szűkíteni az ékszer kategóriákat, mint pl. ezüst gyűrűk cirkónia drágakövekkel, vagy éppen nemesacél karkötők.
A katalógusban szereplő ékszer kínálat mindig az aktuális, tehát amit ott találsz, azt azonnal meg is rendelheted és legkésőbb 2 munkanapon belül átveheted az otthonodban. Az ékszer katalógus képei teljesen valósághűek. A fotókat saját fényképészünk készíti az aktuális ékszerekről.
Az ékszerek többször is átesnek minőség vizsgálaton mielőtt elküldjük a megrendelőnek.
Kedved szerint böngészhetsz ékszer katalógusunkban és ha valami kérdésed merülne fel amire nem találsz választ az információs menüben, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat, vagy küldj e-mail-t kérdéseddel, amit rövidesen megválaszolunk!