Ékszer Blog

Karikagyűrűt szeretnék venni, de nem tudom mekkora a méretem!

2014.05.23. 14:44:58

A gyűrűk kiválasztása még talán nem is szokott gondot okozni, hiszen mindenkinek megvan a saját ízlése, és annak alapján ki tudja választani a karikagyűrű kínálatból azt ami számára a legszimpatikusabb. De hogy van-e a gyűrű modellből az ő méretében, az már többnyire gondot okoz, sőt ha még nem is tudjuk a gyűrűs méretünk.
A gyűrű méret megállapítása érdekében feltétlenül nézd meg a kisfilmünket, amit minden egyes karikagyűrű képe alatt megtalálsz itt a webáruházban. Ha pedig ékszerboltban szeretnéd leméretni a gyűrűs méretedet, akkor egyszerűen be kell menni egy ékszerboltba és ott az eladók megmérik, hiszen minden ékszerboltban van gyűrűmérő. A karikagyűrűk kiválasztásánál sajnos ezzel is számolnunk kell, hogy ha valakinek szélsőséges a gyűrűs mérete akkor nem biztos hogy a kiválasztott karikagyűrűből fog találni az ő méretében. Ezért érdemes először mérni, és csak azután keresgélni a karikagyűrűk között. Az átlagos karikagyűrű méretek a hölgyeknél az 50-es mérettől a 60-as méretig vannak, míg a férfiak esetében a 60-as mérettől a 70-es méretig vannak. Természetesen azoknak akiknek eltér a gyűrűs méretük, azok is tudnak maguknak karikagyűrűt választani, csak ők nem készletről fognak maguknak vásárolni, hanem méretre, úgymond egyedi méretű karikagyűrűt tudnak vásárolni, ami sajnos jelentősen drágább mint azoknak a karikagyűrűknek az ára, ami készleten van egy adott ékszerbolt kínálatában.
Egy érdekes cikk is megjelent nemrég egy esküvővel, és párkapcsolatokkal foglalkozó sajtóban, ahol a szerző leközölte, hogy jelentősen megváltozott a karikagyűrű mérete a férfiaknak. Kifejezetten egyre kisebb a gyűrűs méretük a férfiaknak manapság, mint ami volt a 20-30 évvel ezelőtt. Ezt az alapján közölte, hogy a nagyobb ékszergyártó cégek, akik karikagyűrűk forgalmazásával foglalkoznak, teljesen megváltoztatták a férfi karikagyűrűk méretezést. Ez annak tudható be, hogy egyre nagyobb igény van a kisebb méretű karikagyűrűre, mint a nagyobb méretűkre. Ezt a szerző azzal magyarázta, hogy már a fizikai munkát végző férfiak esetében, is egyre jobban elterjedt a gépesített technika, melynek segítségével a fizikai dolgozóknak is egyre kevesebb dolgot kell nagy fizikai erővel megoldani. Így a kezük nem erősödik oly mértékben, és így az ujjuk sem vastagszik meg a erős fizikai munkától. Egyre gyakoribbá vált, hogy a női karikagyűrűk és a férfi karikagyűrűk mérete megegyezik.

Karikagyűrűk, jegygyűrűk

2014.05.12. 13:24:25

Amennyiben karikagyűrű után keresgéltél az ékszerboltok kínálatában, akkor bizonyára már te is találkoztál azzal a problémával, hogy a karikagyűrűk csak nagy ritkán vannak teljes méretskálában. Bár tetszene neked és párodnak a karikagyűrű modell, mégis csalódás ér, kitteket mert a gyűrűből vagy a női vagy a férfi modellből nincs a méretetekben. Ezért van egy jó hírem, a webáruházunk kínálatában feltüntetett karikagyűrűk teljes méretskálában rendelhetők. Tehát ha kiválasztottátok a karikagyűrűt akkor, már csak a méretet kell kiválasztani, és meg tudjátok rendelni. Mert azt már bizonyára olvastátok a webáruházban, hogy a megrendelt terméket (karikagyűrű) asrangtáltan két munkanapon belül kiszállasztatjuk, futárszolgálat segítségével. Természetesen a karikagyűrűkre is érvényes a cserelehetőség, tehát ha rossz méretben rendeltétek meg a karikagyűrűket, akkor vissza lehet küldeni és mi kicseréljük nektek. Természetesen a cser ingyenes, csak a szállítási díjat kell kifizetni. Minden karikagyűrű modellnek van női (köves) és férfi (kő nélküli) változata is. Nézzétek meg a karikagyűrűket, válasszátok ki azt, amelyik a legjobban tetszik, és rendeljétek meg.

Nemesacél ékszer / orvosi fém ékszer

2013.07.17. 15:34:57

Bár a nemesacél ékszer már közel tíz éve megtalálható a Magyar ékszerboltok kínálatában, mégis elég sok kérdés érkezik hozzánk ezzel kapcsolatosan. Mi a nemesacél ékszer? Mi ez az anyag, amiből ezek az ékszerek készülnek, oxidálódik-e, vagy elszíneződik-e a termálvíztől, mint az ezüst. Ilyen és ehhez hasonló kérdések érkeznek hozzánk, ezzel az ékszer típussal kapcsolatosan. A legtöbb érdeklődőnek azt a választ szoktam adni, hogy ha látott már piercingeket, akkor nagyon egyszerű, mert ugyanaz az anyaga, és bár írtam már több cikket is erről az ékszerről, mégis úgy gondolom, hogy a legszemléltetőbb példa az, ha a nemesacél ékszerek anyagának a bemutatását, a piercingekkel mutatom be. Így az érdeklődő, azonnal fogja tudni, hogy mihez hasonlítsa. De ha valakit bővebben érdeklődne ebben a témakörben, és szeretne teljes értékű információt kapni a nemesacél ékszerekről, akkor itt az ékszer webáruház bal oldali menürészében, az ékszer lexikonban bővebb információt fog találni. Ott teljes mértékig kielemeztem ez az ékszer típust.

Kedvezményes ékszer árak

2013.07.12. 15:10:50

Bizonyára te is láttad, hogy folyamatosan vannak akcióink az ékszer webáruházban. Ha te is szeretnéd igénybe venni a kedvezményes árat, vagy értesítést szeretnél kapni, az új ékszerek érkezéséről. Akkor feltétlenül regisztrálj be, mert csak abban az esetben veheted igénybe a törzsvásárlói kedvezményt, és csak akkor fogunk értesíteni az új ékszerek érkezéséről. Ezt azért fontos megemlíteni, mert bár most ért véget a fülbevaló akció. Azt már így előre megemlítem, hogy hamarosan meg fog érkezni egy nagyobb ezüst ékszer szállítmányunk, és minden ezüst ékszer kategória jelentősen bővülni fog. Természetesen csak akkor fogsz értesülni az új áru érkezéséről, ha te is regisztráltál a webáruházban, sőt, a kedvezményes árat is igénybe veheted, még az új ékszereknél is.

Az ékszer tisztítása

2013.06.03. 09:28:58

Az ékszerek tisztítása előtt fontos, hogy pontosan milyen anyagból készült az ékszer. Ha tisztítandó ékszer aranyból készült, akkor nem kell feltétlenül ékszerészhez vinni, hiszen mi is otthon meg tudjuk ezt oldani. Egy langyos lúgos (szappanos) vízzel finoman dörzsöljük meg az ékszert, majd öblítsük le hideg tiszta vízzel. Az ezüst ékszer tisztítsa is egyszerű, vegyünk elő egy mentolos fogkrémet, és egy használt fogkefét, tegyük fel a fogkefére a krémet, majd finoman dörzsöljük be az ékszer felületét. Majd ugyanúgy, mint az arany ékszer esetében hideg csap vízzel öblítsük le. Így az oxidációt, és egyéb szennyeződést el tudjuk távolítani az ékszer felületéről. A nemesacél ékszer és a titán ékszer kiszítását ugyanúgy kell elvégezni, mint az arany ékszerét.

Ékszer méretek

2013.05.28. 11:04:44

Az ékszer mérete fontos lehet számodra. Az ékszergyártó cégek nagy hangsúlyt fektetnek erre. A nyakláncok, karláncok esetében rendkívül egyszerű. A női nyakláncok méretei, 40-45-50 cm. A férfi nyakláncok az 50-55-60 cm. hosszúságban készülnek. A karláncok esetében is ilyen egyszerű a dolgunk van, hiszen a nő karláncok 17-18-19 cm, míg a férfi karláncok a 19-21-23cm. hosszúságban készülnek. Az ékszer méretek egyik legsarkalatosabb része a gyűrűk. Hiszen más ékszerek esetében nem feltétlenül fontos a pontos illeszkedés, de a gyűrű méretezésénél, erre rendkívül oda kell figyelni. Az ékszer méretek általában centiméterben vannak megadva, míg a gyűrű méretek milliméterben.
A gyűrű belső kerülete, vagy az új külső kerülete milliméterben meghatározva lesz a gyűrű méretünk. Ékszer méretek minden hasonló hasznos információt megtalálsz az ékszer webáruház bal oldalán lévő, információ menüben.

Itt a tavasz és az új ékszerek is!

2013.04.19. 09:13:41

A tavaszi jó idővel egyszerre, megérkezett az új ékszer kollekciónk. Az egyedi stílusú ékszerek széles választékával kedveskedünk neked, hiszen tudod, hogy ezeket az ékszereket, kifejezetten azoknak a vásárlóknak az igényeihez igazítottuk, akik valami újat, valami frisset, valami egyedit keresnek. Válaszd ki hozzád melyik áll a legközelebb, melyik ékszer az, amelyiket szívesen viselnéd. A ragyogó napsütésben, neked is kell valami, csecsebecse, valami olyan ékszer, amit nem lehet majd rajtad nem észrevenni.

Gyermek ékszer

2013.04.11. 13:39:20

Gyermek ékszerek esetében nagyon körültekintőnek kell lennünk, hiszen a gyerekek az ékszer viselése közben nem tudnak ügyelni arra, hogy az ékszer sérülhet, elszakadhat, vagy esetleg beakadhat valahová.

Vegyük figyelembe a bébi fülbevalókat, és nézzük meg a formájukat, kialakításukat. Ez az ékszer az amit már csecsemő kortól viselnek a kis hölgyek, ezért nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy biztonságos legyen. Ez az ékszer általában biztonsági kapoccsal, úgynevezett francia kapoccsal (az ékszeriparban leginkább így ismert) van ellátva. Ez a kapocs kialakítás nem tud beleakadni semmibe, és nem is tud kikapcsolódni magától.
A nyakláncoknál, amit javasolni szoktak az, hogy vékony legyen, és ha véletlenül beakad valahová az ékszer, akkor inkább szakadjon el, mint hogy nagyobb problémát okozzon.
A gyermek ékszer kategóriában még érdemes megemlíteni a gyermek gyűrűket, (leányka gyűrű néven is ismert). Ezek apró, általában kő nélküli, kisméretű gyűrűk, amelyeknek az alsó része nyitott, és így méretre igazítható. A gyerekek gyorsan nőnek, és így elkerülhető, hogy rászoruljon a gyűrű a kislányok ujjára.
Ezeket feltétlenül érdemes figyelembe venni, amikor gyermek ékszer után kutakodunk, informálódunk.

Köves ékszer

2013.04.08. 10:17:16

Bizonyára nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, hogy a köves ékszer az, amit a hölgyek előszeretettel viselnek. De azt kevesen tudják, hogy az ékszerekben lévő kövek foglalása, rögzítése az, amire nagyon oda kell figyelni. Nagy bosszúságot szokott okozni, ha az ékszerből kiesik a kő.
A köves ékszer több kategóriában is létezik, talán célszerű lentről indulva, az olcsóbb kategóriával kezdeni. A ragasztott köves ékszer az, ami az alsó kategóriát képviseli, hiszen bár sok szép ragasztott köves ékszer van, azért azt tudni kell, hogy a ragasztás nem épp a legstabilabb rögzítési forma. Bár vannak nagyon jó minőségű ragasztó anyagok, de azért sajnos előfordulhat, hogy a napfény hatására a ragasztó anyag megkeményedik, elszíneződik, megrepedezik és elveszíti rögzítő képességét, így a kő kieshet az ékszerből. Ennek javítása, sok esetben drágább, mint maga az ékszer. Ezért érdemes a köves ékszer kínálatból a felsőbb kategóriát választanunk.
A foglalt köves ékszereknél nem merülhet fel ugyanaz a probléma, hogy a ragasztó anyag kötőszilárdsága miatt kiesik a kő. Az ilyen ékszer kialakításánál, a kövek rögzítéséhez pl. a karmos foglalatot használják. Ennek előnye, hogy a kő az ékszerből csak nagyobb erőhatásra tud kiesni. Ilyen erőhatás lehet például, ha leejtjük, vagy odaütjük valahová az ékszert. Amennyiben ez megtörténik, akkor sem kell elkeseredni, hiszen a foglalt köves ékszereknél, a kövek pótlása kivitelezhető. Mivel a kőpótlást gyorsan és aránylag egyszerűen meg lehet oldani, így a javítás általában olcsó.
Tehát, ha ezeket az ékszereket választjuk, akkor bár valamivel drágábban vásároljuk meg, mégis jó a választás, hiszen a kőpótlás az ékszerben akár többször is elvégezhető és így ez az ékszer hosszú élettartamú.

Az ékszer kiválasztása

2013.04.02. 12:08:48

Érdekes dologra lettem figyelmes. Az ékszervásárláshoz, míg régebben kifejezetten különleges alkalom kellett, manapság ez teljes mértékben megváltozott. Az ékszer kiválasztásánál, nem az ékszer ára és nem az ékszer értéke lett fontos szempont, hanem az, hogy az öltözetünkkel összhangban legyen, és hogy kiegészítőként viselve, emelje a megjelenésünk színvonalát. Jobban előtérbe került a köves ékszer. Az ékszer kiválasztásánál, figyelembe kell venni, hogy melyik öltözethez fogjuk viselni, így a kövek színe jól kiválasztva összhangba kerül az öltözet színével. A fehér köves ékszer például mindegyik színnel összhangban van, és így az ilyen ékszerek a legkeresettebbek, hiszen ugyanaz az ékszer több ruhához is viselhető. Természetesen az ékszerek is szerves részét képezik a divat világának, így ha valamelyik szín, divatossá válik, akkor az ékszer divatban is ezek a színek lesznek frekventáltabbak. Ezt érdemes figyelembe venni. Az idei divatot figyelve, könnyen észrevehetjük, hogy a lila és annak több árnyalata is megtalálható, ezért az ékszer kínálatunkban igyekszünk ezekből a színekből bővíteni a kínálatunkat.

Ezüst ékszer swarovski kristállyal

2011.11.21. 14:59:59

Az ezüst ékszer Swarovski kristállyal napjaink sláger terméke. A lézer technikával tökéletes pontossággal vágott legkülönfélébb színű ólomkristályok csillogása, fényvisszaverése és ezáltal tekinteteket rabul ejtő megjelenése által lett közkedvelt a fogyasztók körében. A legcsillogóbbak a műgyantába ültetett sok apró kristályból álló ékszerek. Bár ezek a ragasztásos gyártási technológia következtében érzékenyebb ékszerek és inkább alkalmi viseletre ajánlott. Az egy nagyobb, ill. egy-két közepes méretű kristályból készült ezüst ékszer esetében a Swarovski kristályok foglalatban vannak és így sokkal időállóbbak, ami mellett természetesen az ő ragyogásuk sem szorul háttérbe. A kristályok formája is nagyon sokrétű: a szív alaktól kezdve, a csepp, ovális, gömbölyű formákon keresztül a szögletesig és a legkülönbözőbb nonfiguratív formákig minden megtalálható a kínálatban. Csak a gyártókon múlik, hogy melyik formákat alkalmazzák modelljeiknél. Az ezüst ékszereket, amelyek eredeti Swarovski kristállyal vannak gyártva, általában a „Made With Swarovski Elements” felirattal (címkével) látják el.
Az ékszer lexikonban bővebben olvashatsz a Swarovski kristályokról.

Izraeli ékszer

2011.11.21. 14:21:15

Ez egy rendkívül stílusos egyedi ékszer típus. Mint neve is mutatja, Izraelben helyi neves ékszerészek manuálisan készítik. Jellegzetessége a különböző vallási motívumok használata, az antikolt, öregített hatás és néhány tipikus drágakő használata, mint pl.: fekete Ónix, gránát, nemesopál, igazgyöngy, amik kifejezetten jól passzolnak ehhez az ékszer stílushoz. Az ékszer rajongók köreiben is nagyon kedveltté vált, mert nálunk még ritkaságnak számít és szépségével a tekinteteket magához vonzza. Egy hozzá illő, elegáns öltözet mellé kifejezetten divatos és egyedi megjelenést kölcsönöz viselője számára ez az ékszer.
Tekintsd meg ékszer katalógusunkban az ezüst gyűrűket nemesopállal, az ezüst fülbevalókat gránáttal, vagy éppen az ezüst nyakláncokat gránáttal és válaszd ki a neked legjobban tetsző izraeli ékszert.

Fülbevaló, ezüst fülbevaló

2011.11.21. 13:51:01

Napjainkban a fülbevaló férfiak és nők körében egyaránt kedvelt ékszer (bár a történelem során nem volt ez mindig így). A formáit illetően lehetnek bedugós, akasztós, vagy kapcsos típusok, különböző kövekkel, gyöngyökkel díszítve, esetleg egy egyszerű változat, ami pl. egy karika is lehet. Anyagát tekintve is nagyon sokféle lehet, de természetesen a leginkább ékszer témakörbe tartozók a nemesfémekből készültek, mint pl. az arany és az ezüst fülbevalók és általában ezek is a legkedveltebbek. Egy ródium bevonatú cirkónia köves ezüst fülbevaló például egy kimondottan mutatós és egyben kedvező áron megvásárolható ékszer.
Folyamatosan frissített fülbevaló kínálatunkban böngészve megtalálod a legkülönfélébb tetszetős fülbevaló modelleket valamint az antiallergén nemesacél fülbevalók nagy választékát is.

Kattints ide és tekintsd meg ékszer webshopunk fülbevaló kínálatát!

Ékszer katalógus

2011.11.09. 13:06:59

Ékszer webáruházunkban katalógus rendszerben találod meg a kínálatban található ékszerek széles választékát. A legtöbb felhasználó nem pontos elhatározással érkezik oldalunkra, de a legtöbbször azt már tudja, hogy milyen ékszer típus érdekli. Ezért, annak érdekében, hogy megkönnyítsük a keresgélést a következőképpen osztottuk fel az alapkategóriákat: gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, karperecek stb. Ezeken belül tetszőlegesen lehet szűkíteni az ékszer kategóriákat, mint pl. ezüst gyűrűk cirkónia drágakövekkel, vagy éppen nemesacél karkötők.
A katalógusban szereplő ékszer kínálat mindig az aktuális, tehát amit ott találsz, azt azonnal meg is rendelheted és legkésőbb 2 munkanapon belül átveheted az otthonodban. Az ékszer katalógus képei teljesen valósághűek. A fotókat saját fényképészünk készíti az aktuális ékszerekről.
Az ékszerek többször is átesnek minőség vizsgálaton mielőtt elküldjük a megrendelőnek.
Kedved szerint böngészhetsz ékszer katalógusunkban és ha valami kérdésed merülne fel amire nem találsz választ az információs menüben, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat, vagy küldj e-mail-t kérdéseddel, amit rövidesen megválaszolunk!

Ezüst

2011.11.09. 12:27:33

Minden fém között a legfehérebb az ezüst, erős a fénye és e kedvező tulajdonságai miatt pénz, ékszer és dísztárgyak készítésére használják. Régen még a tükörgyártásnál is használták.
Az ezüst az összes fém közül a legjobb hő és elektromos vezető.
Ősidők óta ismert és széles körben használt fém. A réznél keményebb az aranynál viszont puhább. Kitűnően nyújtható fém, ezért az ékszergyártás is meglehetősen egyszerűbb, mint más nemesfémekből.
Az ékszerekhez a legelterjedtebb a 925-ös ezüst, ami min. 92,5% ezüst és max. 7,5% egyéb fémet tartalmaz a keménysége és tartóssága érdekében. Az ezüst ékszer lehet simán bevonat nélkül, vagy különféle bevonatokkal készítve. A bevonat nélküli ezüst ékszer általában polírozással van fényessé téve, vagy speciális felületi kezelés által antik hatásúvá varázsolva. A bevonatok lehetnek ezüst, arany, vagy ródium. Az arany bevonat által megtévesztésig arany ékszernek látszik, a ródium bevonat pedig fehér arany kinézetet kölcsönöz az ezüst ékszernek. Ez utóbbi egyébként a leg időállóbb bevonat az anyag keménysége miatt és talán a legjobban az ezüst ékszerhez illő (persze ez csak magán vélemény).
Nézz körül ékszerboltunk ezüst ékszer kínálatában, ahol nagy választékban böngészhetsz az ezüst gyűrűk, ezüst fülbevalók, ezüst nyakláncok és ezüst karkötők között és természetesen kiegészítőket, mint pl. ezüst tisztító kendőt vagy ékszerdobozokat is találsz.

Ékszer webáruház

2011.11.09. 09:52:20

Ékszer értékesítés nem volt mindig magától értetődő az interneten keresztül. Az első ékszer webáruházak is csak 10 éve kezdtek megjelenni Magyarországon. Napjainkban teljesen közismertté és elfogadottá vált az on-line vásárlás és ezzel együtt az ékszer és más divatcikkek, mint pl. ruhák , parfümök stb. világhálón keresztüli megrendelése. Első interneten értékesített termékeket a könyvek példázzák a legjobban. Idővel elnyerte ez a módszer a felhasználók bizalmát, látván ennek egyszerűségét és megbízhatóságát, nem beszélve az idő megtakarításáról. Általában a választék is sokkal nagyobb mint az offline boltokban és a jól működő rendszerekben könnyebben meg is találhatók, főleg a keresők segítségével.
Az ékszerek értékesítése talán azért indult kissé nehezebben, mert a vevők szeretik felpróbálni, hogy lássák hogyan is mutat rajtuk a kiválasztott ékszer. Ennek az akadálynak a leküzdésére egyre tökéletesebb fotó illusztrációkkal, méret és termékleírásokkal rukkolnak elő az ékszer webshopok és természetesen nem szabad elfelejtkezni az elállási jogról sem, ami lehetővé teszi a vevőnek az ékszer visszaküldését a vételára ellenében, vagy egy másik ékszer cseréjét kérheti. Az on-line ékszer értékesítés általában valamivel olcsóbb is, mint a hagyományos ékszerbolti árusítás, amit a csökkentett üzemeltetési költségek tesznek lehetővé (bár ez nem minden esetben igaz), így a szállítási költség elhanyagolható.
Mi (az Extreme Silver Kft.) Magyarországon az elsők között indítottuk ékszer webáruházunkat 2002-ben. Két megelőző ékszer weboldal után nemrégiben a 3. generációs legújabb fejlesztésű webshoppal rukkoltunk elő. Előtérbe helyeztük, hogy felhasználóbarát, könnyen kezelhető legyen és természetesen a megjelenésre, az ékszerfotók természetességére és minőségére is sokat fordítottunk. A későbbiekben is folyamatosan fejlesztünk és törekszünk arra, hogy felhasználóink élményben dús perceket tölthessenek oldalunkon és megtalálják azt az ékszert, amit keresnek, vagy amire vágynak.
Nálunk a vevő biztosan azt kapja, amit a képen látott és kiválasztott.
A továbbiakban kellemes böngészést kívánunk ékszer webáruházunkban.

Nemesacél ékszer

2011.11.08. 17:18:41

Mondhatni most már közismert ékszer, bár piaci bemutatásakor az ékszer szakma eléggé szkeptikusan fogadta mint ékszert. Valójában nem is nemesfém az alapanyaga, hanem a rozsdaálló acélnak egy finomabb, bőrbarát verziója (a 316L nevezetű ötvözet). De mivel a piaci trendet főképp az határozza meg, hogy a fogyasztó mit fogad el, mit kedvel meg, így ez az ékszerfajta is teljesen általánosan elfogadottá vált a közkedveltsége miatt.

Egyedi megjelenést kölcsönöz gazdájának. Mivel általában nem öntött ékszerekről van szó, ellentétben a nemesfém ékszerekkel, hanem mini esztergapadon vagy marógépen készülnek, határozott vonalvezetésével tűnik ki és ad kifejezést ennek a stílusnak. A felületi polírozás tükörfényes felületet kölcsönöz az ékszernek, amin keresztül eléri végleges, a nemesacél ékszerhez méltó kinézetét. Ezek az ékszerek egyébként meglehetősen kemények és jól viselik az igénybevételt a külső behatásokat.

A nemesacél ékszerek ha az előírásoknak megfelelően vannak legyártva (értem ez alatt az anyag megfelelő tisztaságát és ötvözeti arányát), akkor antiallergén ékszerek.

A különböző formák és nagyobb választék érdekében különböző felületi színezésekkel teszik őket sokrétűbbé. Ilyen az úgynevezett PVD borítás. Ez magát az anyagot nem változtatja meg, ez egy felületi színezés, amelyek közül a legelterjedtebbek az arany és a fekete szín. Léteznek drágakövekkel ellátott nemesacél ékszerek is, de a leginkább használatos kő a cirkónia, ami az ékszerhez mért árkategóriába is a legjobban beleillik, megjelenésében pedig igen tetszetős.

Amennyiben érdekelnek ezek a fajta ékszerek, tekintsd meg nemesacél ékszer kínálatunkat és válaszd ki magadnak a legjobban hozzád passzoló ékszert. Válogathatsz a nemesacél gyűrűk, nemesacél fülbevalók, nemesacél karkötők, vagy a nemesacél nyakláncok között. Ha megrendeled garantáltan legkésőbb két munkanapon belül át is veheted a megadott címeden.

Ezüst gyűrű

2011.11.08. 16:16:35

Az ezüst gyűrű egy rendkívül kedves ajándék kedvesünk számára.
Ősidők óta működik ez az ajándékozási szokás. Persze rendkívül sokféle anyagból készült gyűrűt használtak erre a célra, mint pl. fa, bőr, üveg, természetesen arany, platina, ezüst, réz, vas és egyéb fémek, legújabban még szilikon alapanyagú gyűrűk is széles körben váltak kedveltté.
Persze a nemesfém ékszerek, ill. gyűrűk képviselik az igazi értéket. Az arany gyűrűk voltak sokáig az első helyen ilyen ajándékozási célokra, de a közelmúlt erős arany áremelkedése következtében sokan az ezüst ékszert tekintették a legmegfelelőbb alternatívaként. Persze sokan vannak azok is akik eleve az ezüst ékszereket, gyűrűket kedvelik, azok egyedi megjelenése miatt. Azoknak akik az aranyat kiváltó ékszerként tekintenek rá, ajánlható például ezüst gyűrű arany bevonattal. Ez csupán minimálisan emeli meg az ezüst gyűrűk alapárát, de kinézetre teljesen megegyezik az arany gyűrűkével. A fehér arany alternatívája lehet az ezüst gyűrű ródium bevonattal. Ez gyönyörű és egyben igen kopásálló ékszer a ródium kedvező tulajdonságainak köszönhetően.
Az ezüst gyűrűknek is rendkívül sok válfaja létezik. Kínálatunkban is igen sok különböző típust találsz, mint pl.: ezüst gyűrű cirkóniával, ezüst gyűrű Swarovski kristállyal, ezüst gyűrű nemesopállal, ezüst gyűrű fekete ónixal, ezüst gyűrű igazgyönggyel, ezüst gyűrű gránáttal, ezüst gyűrű borostyánnal stb.
Ha bármelyik ezüst gyűrű megtetszett kínálatunkban, azonnal meg is rendelheted kifejezetten előnyös árakon és legkésőbb két munkanapon belül átveheted a megadott címeden. Az ajándéknak szánt ezüst gyűrű mellé ajándék ékszerdobozt is tudsz rendelni. A megrendelés egyszerű, csak néhány kattintás és időt és pénzt spórolhatsz meg vele. Amennyiben még nincs konkrét elhatározásod azzal kapcsolatban. Hogy milyen gyűrűt szeretnél vásárolni, tekintsd meg teljes gyűrű kínálatunkat!

Ezüst nyaklánc

2011.11.08. 15:41:12

Az ezüst ékszerek az utóbbi időben nagyon nagy teret hódítottak maguknak az ékszer divatban. Ennek oka főképpen az arany ékszerek nagy mértékű megdrágulása, de természetesen az ezüst ékszerek egyedi színe és megjelenése is. Ez függetlenül attól hogy férfi nyakláncról, vagy női nyakláncról van szó, mindkét nem szívesen viseli az ezüst ékszereket, és ezen belül az ezüst nyakláncokat.

Néhány nyaklánc modell példának:

Hengeres Kígyólánc, Szögletes Kígyólánc, Velencei Kocka, Hengeres Királylánc, Szögletes Kirlylánc, Lapított Királylánc, Anker, Spiga, Kobra Spiga, Scharless, Gömb Scharless, Bismark, Figaro, Pancer, Dupla Pancer, Pálcás Pancer, S-Pancer, Rózsa, Gucci, Garibaldi, Mona Lisa, Walles, Singapúri és sok különböző, egyedi készítésű laplánc. A legtöbb nyaklánc modell létezik tömör és préselt (belülről üreges) kivitelben. Ez utóbbi általában vastagabb, nagyobb lánc látszatát keltik a kb. 30% - 40% súlycsökkenés mellett.
Nők részére mutatós ékszerek lehet például a kis vékony kígyóláncok egy gyönyörű cirkónia, vagy egyéb drágaköves medállal kombinálva.
Férfiak részére inkább egy némileg vastagabb ezüstláncot ajánlanék, persze ennek vastagsága és típusa relatív. Az egyén saját ízléséhez és egyéniségéhez mérten kell a legmegfelelőbb nyakláncot kiválasztani.
Persze a választásnál az sem mellékes, hogy hogyan, ill. milyen környezetben fogja használni a boldog tulajdonosa. Az ezüst ékszer választása előtt tudni kell, hogy más, pl. a nemesacél ékszerekhez viszonyítva érzékenyebb a környezeti hatásokra pl. feketedés stb.
Tekintsd meg ékszer és nyaklánc választékunkat és amennyiben valamelyik ékszer elnyerte tetszésed, a webshopban azonnal meg tudod rendelni. Megrendelésed két munkanapon belül házhoz szállíttatjuk neked, futárszolgálattal. Természetesen minden termékünkre garanciát vállalunk.

Ékszer fémjelek

2011.11.08. 15:22:02

Ezüst ékszerek mint nemesfémek a fémjelzési törvény hatálya alá esnek. A 925-ös Sterling ezüst jelentése a minimum 92.5%-os ezüsttartalom a nemesfém ötvözetben. A világ legtöbb országában elfogadott, hogy az ennek a kritériumnak megfelelő ezüst ékszerekbe a „925” jelzést ütik bele. Magyarországon követelmény, hogy ezek az ékszerek külön fémjellel legyenek ellátva. Néhány olyan uniós tagállam fémjeleit is elfogadják, amelyeknek a fémjelzési szabályai megegyeznek, vagy nagyon hasonlóak a magyarországi szabályokkal. Ilyenek többek között Szlovákia és Lengyelország. Léteznek azért kisebb eltérések a szabályokban, mint pl. az, hogy amíg Magyarországon a 2 g-nál kisebb ezüst ékszerek nem esnek a fémjelzési kötelezettség alá, úgy a Lengyelországban ez a limit 5 g, stb.
Az Extreme Silver Kft. által forgalmazott ezüst ékszerek minden szempontból megfelelnek a fenti követelményeknek, mind az anyagminőséget mind a fémjelzési kötelezettséget illetően.

Ékszer - ajándék

2011.11.08. 15:13:29

Az ékszer szép és tökéletes ajándék minden alkalomra!
Ajándék vásárláshoz szeretnénk ötleteket kínálni számodra. Az ékszer hölgyeknek és uraknak egyaránt tökéletes és maradandó ajándék, amivel garantáltan örömet lehet szerezni.
Ékszer webáruházunkban kiváló minőségű ékszerek alacsony árakon találhatók. Megrendelés esetén az ékszer kiszállítása két munkanapon belül megtörténik. Ékszer mellé garanciát biztosítunk.
Az ajándék legyen különleges és értékes, de mégis elfogadható áron. Ékszereink biztonsággal megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Győződj meg róla magad is. Az ékszerek mellé díszdobozt is tudsz rendelni, hogy az alkalomhoz méltó legyen a csomagolás is.
Nők részére például egy gyönyörű cirkónia köves szett gyűrű, fülbevaló és nyaklánc a hozzávaló medállal, de akár egy gyűrű díszdobozban is elegendő lehet.
Férfiak részére ajánlott például egy nemesacél ékszer, gyűrű, vagy karkötő, ami jelenleg különösen közkedvelt ékszer típus.
Tekintsd meg ékszer választékunkat és olvass bele több ezer elégedett vásárlónk véleményébe! Nyújts emlékezetes élményt egy ékszer ajándékkal. Lepd meg szeretteidet bármilyen ünnep, évforduló alkalmából, vagy akár okozz magadnak örömet vele.