Csomagszállítási díjak

Rendelésed a GLS futárszolgálat szállítja házhoz a megadott címre.
Feladáskor elküldjük Neked emailben a csomag ragszámát, aminek segítségével lekövethető a csomag állapota a GLS rendszerében. (Track & Trace)
A kiszállítás napján a várható kézbesítési idő is látható.
Ha az első kiszállításkor a futár nem talál Téged a szállítási címen, akkor egy értesítőt hagy a postaládádban, vagy az ajtódon a telefonszámával. A következő nap újra kiszállításra kerül illetve lehetőséged van a futárral az értesítőn megadott telefonszámon másik időpont egyeztetésre.

Szállítási díjak:

Minden törzsvásárlói megrendelés esetén értékhatártól függetlenül ingyenes házhozszállítást biztosítunk!
A regisztráció ingyenes, amit megtehetsz a vásárlás előtt a webshop jobb felső sarkában megtalálható ablakban, vagy a vásárlás végén.

Nem törzsvásárlói megrendelés esetén a csomagszállítási díj: 890 Ft

Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén minden vásárló számára 590 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.

A végső fizetendő összeg a kosár végén minden esetben látható.

Külföldre szállítással kapcsolatos információk:

Amennyiben nem Magyarországon belül szeretnél kiszállást, abban az esetben a www.extremesilver.eu címen adhatod le rendelésed.

A megrendelt ékszereket a kiválasztott fizetési mód függvényében fizetheted ki:

  • Fizetés Paypal rendszeren keresztül előre, rögtön a megrendelés lezárásakor (kedvezményes szállítási díj).
  • Fizetés bankkártyával, kredit kártyával előre, rögtön a megrendelés lezárásakor (kedvezményes szállítási díj).
  • Fizetés átvételkor (utánvét).

Az extremesilver.hu ékszer webáruház termékkatalógusában feltüntetett ékszer árak (bruttó fogyasztói árak, amelyek az áfa-t tartalmazzák).

Szállítási idő:

A megrendelést követően 1-2 munkanap.
(A péntek-vasárnap közt megrendelt ékszerek esetén előfordulhat, hogy csak kedden kapod meg.)

Természetesen törekszünk a gyors kiszolgálásra és a legtöbb ékszer csomagot (ha a megrendelés 12:00 óra előtt beérkezik) már másnapra kézbesíteni tudjuk.

Az ékszer küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizd annak külső sértetlenségét. Ha az ékszer csomag kívülről szemmel láthatóan sérült, kérünk, ne vedd át!
Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében, kérünk őrizd meg az ékszer csomag kifizetését igazoló bizonylatot.

Fontos:

Amennyiben munkahelyed címére kéred a szállítást, feltétlenül gondoskodj róla, hogy tudjanak az ékszer csomag érkezéséről és legyen valaki, aki átvegye azt (pl.: portás stb.), valamint rendelkezzen az átvételhez szükséges összeggel.