Csomagszállítási díjak

Ékszer csomagszállítás:

Az ékszer csomagot a GLS futárszolgálat szállítja házhoz a megadott címre. Az ékszer csomag biztosított küldeményként kerül feladásra.
Az ékszer küldeményről, annak feladásakor elküldjük Neked email-ben az ékszer csomag ragszámát, aminek segítségével lekövetheted ékszer csomagod útját a GLS futárszolgálat weboldalának speciális (Track & Trace) csomagkövető részén.
Ha az első kiszállításkor a futár nem talál Téged a szállítási címen, akkor egy értesítőt hagy a postaládádban, vagy az ajtódon a telefonszámával. A következő nap ékszer csomagod újra kiszállításra kerül ill. lehetőséged van a futárral az értesítőn megadott telefonszámon másik időpont egyeztetésre.

Szállítási díjak Magyarország területére:

Minden 12 000 Ft-ot elérő kosárértékű megrendelés esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk!
Ékszer csomagszállítási díj utánvét esetén:1290.-Ft
Ékszer csomagszállítási díj bankkártyás fizetés esetén:990.-Ft
Ékszer csomagszállítási díj Paypal fizetés esetén:990.-Ft

Külföldre szállítással kapcsolatos információk:

Amennyiben nem Magyarországon belül szeretnél kiszállást, abban az esetben a www.extremesilver.eu címen adhatod le rendelésed.

A megrendelt ékszereket a kiválasztott fizetési mód függvényében fizetheted ki:

  • Fizetés Paypal rendszeren keresztül előre, rögtön a megrendelés lezárásakor (kedvezményes szállítási díj).
  • Fizetés bankkártyával, kredit kártyával előre, rögtön a megrendelés lezárásakor (kedvezményes szállítási díj).
  • Fizetés átvételkor (utánvét).

Az extremesilver.hu ékszer webáruház termékkatalógusában feltüntetett ékszer árak (bruttó fogyasztói árak, amelyek az áfa-t tartalmazzák).

Szállítási idő:

A megrendelést követően 1-2 munkanap.
(A péntek-vasárnap közt megrendelt ékszerek esetén előfordulhat, hogy csak kedden kapod meg.)

Természetesen törekszünk a gyors kiszolgálásra és a legtöbb ékszer csomagot (ha a megrendelés 12:00 óra előtt beérkezik) már másnapra kézbesíteni tudjuk.

Az ékszer küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizd annak külső sértetlenségét. Ha az ékszer csomag kívülről szemmel láthatóan sérült, kérünk, ne vedd át!
Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében, kérünk őrizd meg az ékszer csomag kifizetését igazoló bizonylatot.

Fontos:

Amennyiben munkahelyed címére kéred a szállítást, feltétlenül gondoskodj róla, hogy tudjanak az ékszer csomag érkezéséről és legyen valaki, aki átvegye azt (pl.: portás stb.), valamint rendelkezzen az átvételhez szükséges összeggel.